تعرض به حریم منزل شخصی ام و زد و خورد چگونه قابل برخورد قانونی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۲ #88651119

همسرم دو روز پیش درب خانه رو شکست این خانه ۲ دنگ به نامه منه ۴ دنگ همسرم. طی ۳ روز که خونم در نداشت از جانب خانواده ی همسرم مدام هتک حرمت شدم و به حریم منزل من اومدن با من درگیری کردن. امروز خواهرش که اعتیاد داره به همراه دوست پسر معتادش اومدن برای تعمیر برق کولر خونه من که ناراحت بودم از بودن اونا تو اتاق بودم و اصلا بیرون نیومدم و با همسرم مشاجره میکردم خواهرش حمله میکنه سمت اتاق منو بزنه که همسرم بیرونش میکنه و میره دنبال برقکار بعد رفتن همسرم اومدن تو خونه من منو زدن فقط جای خراش ناخن خواهرش مونده تو دستم.من زنگ زدم ۱۱۰ اومد صورت جلسه کرد ولی نمیدونستم پزشک قانونی باید برم. همسرم که اومد بهش گفتم رفت سراغ خواهرش بهش گفتن دارم دروغ میگم و انکار کردن الان چکار باید بکنم که قانون ازم دفاع کنه. این اولین باری نیست که توسط این خانواده کتک میخورم. دوسال پیشم برادرش منو زد تو حریم خونه ی خودم ۱۱۰ اومد گزارش کرد اما پیگیر نشدم. الانم که اینجوری.....

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
یک استشهادیه مبنی بر ضرب و جرح تهییه کنید و صورتجلسه کلانتری را نیز ضمیمه آن کنید و اگر الان برایتان مقدوره به پزشکی قانونی مراجعه کنید که گواهی پزشکی قانونی را هم داشته باشید سپس استشهادیه ای مبنی بر ایراد ضرب و جرح عمدی و توهین و ورود به عنف تهیه کنید و از طریق دفتر خدمات قضایی الکترونیکی آنرا ثبت کنید.

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام ورود به عنف و ایراد ضرب جرح عمدی و تخریب شکایت کنید.