در آخر پرونده به کجا ختم میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۱ #88540886

اپارتمان با وکالت جعلی و سند جعلی بفروش رسیده که من بعنوان واسطه از طریق برنامه دیوار اقدام به خرید و فروش کرده ام هیچ دخالتی در معامله نداشتم و فقط خریدار را پیدا کردم و پس از اخذ استعلامات از سند و وکالت نامه خریدار با فروشنده معامله کرده و بمن هیچ پولی از این معامله نرسید.پس از گذشت ۱ ماه مالک قبلی دوباره پیش من امد و گفت معامله قبلی فسخ شده و دوباره مشتری پیدا کن.من دوباره اقدام به انتشار اگهی در برنامه دیوار نمودم اما خریدار اول با شکایت در املاک مرا دستگیر کرد و بعد از مراجعه به بازپرسی فهمیدیم که مالک اصلی خارج از ایران است و فردی که ملک را اجاره کرده بود اقدام به جعل سند و وکالت نموده بود من الان با وثیقه ۳میلیاردی ازاد شده ام و تا این لحظه بازپرس به کارشناسی خط دستور داده و نمیدانم جوابش چیست

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون اطلاع از محتویات پرونده و مدارک و دلائل ارائه شده از سوی شاکی نمیتوان اظهارنظری کرده یا پیش بینی نتیجه رسیدگی را نمود .

با سلام و وقت بخیر .. اگر شما بتوانید عدم ارتباط و مشارکت یا معاونت در جرم را با مباشر یا همان مجرم اصلی ، ثابت کنید ، از این پرونده میتوانید رها شوید اما اگر ثابت شود که شما نیز با علم و آگاهی اقدام به ثبت آگهی نموده اید ، میتواند مجازاتی برای شما به همراه داشته باشد.