آیا به کارگری که قرارداد نبسته و بصورت آزمایشی مشغول به کار شدن و باعث خسارت به کارفرما شده حقوق کامل تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۴۴ #88506257

سرایداری استخدام کردم بصورت شبانه روزی جهت نظافت و نگهداری از سگ های موجود در محل کار ولی سرایدار بصورت پاره وقت مراجعه میکرد و همین امر باعث شد یکی از سگ های کارگاه به دلیل ما معلوم شدت آسیب ببیند و من ۱۷ میلیون ضرر کنم به همین خاطر جهت درمان حیوان نصف مبلغ حقوق دریافتی را به کارگر پرداخت کردم و مابقی را جهت درمان حیوان از حقوق کسر کردم(نصف حقوق به اندازه پایه حقوق وزارت کار و پرداخت شده است ) آیا این کارگر می‌تواند بخاطر پرداخت نصف حقوق از من شکایت کند ؟ من میتوانم از ایشان بابت وارد کردن خسارت شکایت کنم چون قراردادی بین ما بسته نشده

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرداخت حقوق کارگر مطابق با حداقل وزارت کار الزامی است بحث مطالبه خسارت توسط کارفرما میبایست در مراجع ذیصلاح مطرح گردد

باسلام،دوست عزیزباعنایت به تصریح قانونگذاردرماده ۴۵قانون کارمواردی که کارفرمامیتواندازمزدکارگرکسرکنداحصاومشخص گردیده فلذاکسرنصف حقوق کارگرموضوع سئوال جنابعالی برخلاف قانون میباشد وکارگرمی تواندازطریق مراجع حل اختلاف اداره کارطرح دعوی نمایید،مع الوصف می توانیدازطریق مراجع قضایی جهت جبران ضرروزیان اقدام نمایید،موفق باشید

درود از طریق ادارهدکار محل اشتغال خود قابل پیگیریست

با سلام، در صورت عدم وجود قرارداد کار باید طبق نرخ مصوب وزارت کار و رفاه اجتماعی پرداخت گردد.

با سلام
از طریق اداره کار پیگیری نمایید

سلام و عرض ادب
عدم عقد قرارداد مانع از دریافت حقوق کارگر نخواهد بود

با درود حقوق کارگر طبق وزارت کار باید پرداخت شود