توقیف ملک فروخته شده توسط زوجه چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۷۰۱ #88349

با سلام اینجانب حدود یک ماه ونیم پیش یک آپارتمان خریداری نموده ام .حال برای انتقال سند متوجه شدم .ملک توسط زوجه بخاطر مهریه توقیف شده.البته فروشنده املاک دیگری نیزدارد .ولی زوجه این ملک را توقیف کرده .خواهشمند است راهنمایی بفرمایید.باتشکر ازسایت خوب شما.البته توقیفی ملک قبل از قولنامه بوده.وبعد از قولنامه خود زوجه رفع توقیفی کرده ولی بعداز چند روز دوباره ملک را توقیف کرده.

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ملک شما جزء مستثنیات دین باشد قابل توقیف نخواهد بود لذا اگر هم ملک به نام شما منتقل نشده باشد قابل توقیف از جانب ایشان نخواهد بود.