مکانش رو چند بار چند جای مختلف میگه, چه اتفاقی برای شکایتش علیه ما می‌افتد؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۲۹۶ #88290233

سلام ببخشید یه شخصی از ما شکایت ضرب و جرح کرده در صورتی که او شروع کننده دعوا بوده و اینکه این شخص تو شکایت خودش خیلی تناقض داره.مثلا مکانش رو چند بار چند جای مختلف میگه. الان چه اتفاقی برای شکایتش علیه ما می‌افتد.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر چنین باشد رای به نفع شما خواهد بود .

با سلام و احترام
تناقض گویی در اظهارات می تواند در رد شکایت موثر باشد و شما باید این مسئله را طی لوایح به قاضی گوشزد کنید.

درود:تناقض گویی در صورت اثبات نزد قاضی در روند پرونده وصدور رای تاثیر گذار خواهد بود.

سلام حکم تعارض تساقط است ، این تعارضات بر علیه خودش می باشد ...

اثبات ضرب و جرح بستگی به ادله ارائه شده توسط شاکی دارد و همین که شما اعلام کردید آن شخص شروع کننده دعوا بوده اصل درگیری را تایید کردید.

درود برشما
بستگی به نظر قاضی پرونده دارد اما صحبتهایی که تناقض دارند در نظر قاضی مو ثر است و ممکن است روی رای موثر باشد

سلام و ارادت
اگر ضد و نقیض ادعایش را مطرح نموده است میتوانید به آن استناد نمایید و ادعای کذب ایشان را رد کنید .