ایا باید سفته با نرخ بالا بدهم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۴۲ #88159128

سلام ببخشید مزاحم شدم
یک سوال داشتم در رابطه با سفته
من قراره جایی کار کنم به عنوان مدلینگ چادر. و حجاب
و علاوه بر اون ادمین یا همون مدیر پیجشونم بشم حالا صاحبکار بنده از من سفته ۲۵۰میلیونی میخواد فقط و فقط برای پیجش
اما من فکر میکنم ۲۵۰میلیون سفته خیلی غیر عقلانی و غیر منطقیه برای پیجی که یازده هزار فالور داشته باشه
با اینکع اون پیج و کلا اون مجموعه از نظرم معتبر هستن ، به نظر شما چیکار کنم چه چیزی و قید کنم در سفته؟ایا سفته ۲۵۰میلیونی زیاد نیست؟؟

مشاوره حقوقی سفته
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در سفته ها قید کنید که بابت ضمانت حسن انجام کار است .

شماره سفته را در قرارداد قید کنید.

سلام در سفته بابت حسن انجام کار ذکر شود در قرارداد هم ب شماره سفتع اشاره نمایید و اینکه پس از پایان کار سفته ها ب شما عودت شود

اگر سفته ندهید بهتر است اما در صورت لزوم حتما قید شود بابت ضمانت اجرای کار

با سلام .
اصولا مبلغ ضمانت باید با قیمت امکاناتی که در دسترس کارمند قرار میگیرد و همچنین حقوق پرداختی و ... تعیین میشود . در این مورد ۲۵۰ زیاد است . در نهایت تصمیم با خودتان است فقط حتما ذکر کنید ضمانت حسن انجام کار

باسلام
تا حد امکان از دادن این همه ضمانت خودداری کنید ولی اگه مجبور هستید داخل سفته ها قید کنید که بابت ضمانت حسن انجام کار هست

سلام
جهت حسن انجام کار را قید کنید و اینکه مبلغ مذکور بسیار بالاست