کسی پیدا شده و می گوید مالک دو دوره قبل از شما این خانه را به عنوان طلب به زور از ما گرفته و بعد فروخته است؛ در صورتی که بتواند ادعایش را ثابت کند، تکلیف ما چیست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۳۰ #88142682

ما ۲ سال پیش خانه ای خریدیم و سند تک برگ گرفتیم و حتی سند در رهن بانک است.
حال کسی پیدا شده و می گوید مالک دو دوره قبل از شما این خانه را به عنوان طلب به زور از ما گرفته و بعد فروخته است و می خواهم ثابت کنم کلاه برداری کرده است.
خانه را از چنگ ما در می آورند؟
ما خانه را ۱ میلیارد گرفتیم الان ۴ میلیارد شده است
بسیار نگران هستم دسترنج کل عمرم دود شود.

مشاوره حقوقی ملکی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . اصل بر مالکیتتان میباشد و بار ثابت کردن ادعا بر عهده خود مدعی خواهد بود .

ایشان باید بتواند ادعای خود را ثابت کند اصل بر مالکیت شماست

قانونا ملک متعلق به فردی است که سند بنام او می باشد .

شخص مدعی اول باید کلاهبرداری را ثابت نماید و بعد اینکه مال مورد کلاهبرداری ملک بوده است نه طلب قبلی که جایش ملک داده است.

درود
انتقال مالکیت به زور نمی شود ایشان باید ثابت کنند انتقال به ناقل صحیح نبوده است.

سلام اصل مالکیت بر شما و بدون دلیل و ندرک امکان ندارد

شما سند رسمی دارید و جای نگرانی نیست.