در اولین اقدامم برای طلاق چه کار کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۵۴ #88136529

با سلام و خسته نباشید
بدلیل بد اخلاقی و فحاشی شدیدی که شوهرم دارد
میخوام ترک منزل کنم البته به واسطه پدرم میخوام خروج کنم از منزل.
دختر دو ساله ای دارم تکلیف او چه میشود ایا با خود ببرم ؟
۳۰۰ عدد مهریه ام است.
برای توقیف اموال کی اقدام کنم.
لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام حضانت تا ۷سالگی با مادر می باشدودرصورت اثبات عسروحرج زوجه می تواند طلاق بگیرد.

ترک منزل مشترک بدون عذر موجه نه تنها کمکی نمیکند بلکه به ضرر شماست
بد اخلاقی و فحاشی با طرح شکایت باید ثابت شود که اثبلت ان به لحاط خانوادگی بودن راحت نیست بد اخلاقی و فحاشی از موارد سوء معاشرت زوج محسوب میشود که در صورت اثبات تخلف زوج از بند سند ازدواج و شرط ضمن عقد محسوب میشود طلاق از طرف زن نیاز به دلایل محکم دارد
اولین اقدام دعوت از بزرگترها و تنظیم صورتجلسه با اخد تعهد از زوج است تا پس از چند نوبت دلایل کافی در تایید بداخلاقی بدست بیاد حتی با طرح شکایت و سازش در شورای حل اختلاف

ابتدا از طریق مهریه اقدام نمایید در خصوص طلاق نیاز به اثبات عسروحرج دارید حضانت دختر تا هفت سال با مادر است

باسلام
حضانت تا ۷ سال با مادر است و در صورت اثبات عسر و حرج زوجه می تواند طلاق بگیرد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دخترتون رو تا سن ۷ سالگی حضانتش با شماست . همچنین میتونید مهریه رو به اجرا بذارید .

در خصوص مهریه هر وقت اراده و قصد داشته باشید می توانید اقدام کنید ولی در مورد ترک منزل ممکن است زوج با اثبات نشوز شما از پرداخت نفقه برا بشود و در مورد حضانت هم تا ۷ سالگی باشماست برای طلاق هم باید عسر و حرج را ثابت کنید

درود . چنانچه بدون دلیل منزلتون را ترک کنید با اثبات هسرتان ناشزه محسوب میشوید و نفقه بهتون تعلق نمیگیرد و عواقب دیگری نیز برای شما به همراه دارد