همسرم تمکین نمیکند و شاغل شده است،چگونه میتوانم از کار کردنش جلوگیری کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۴ #88097010

همسرم به بهانه کار به آرایشگاه مادرش میرود و کار خانه انجام نمیدهد، به تازگی فهمیدم زمانی که من در اداره بودم رفته و برای آن مغازه به نام خودش پروانه گرفته، البته هنوز پروانه کار صادر نشده.
چطور میتوانم مانع کار کردنش شوم؟
ضمن عقد شغل خانم خانه دار ذکر شده.

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید فقط مانع از کار کردنشان در شغلی که فرمودید بشوید ولیکن نمیتوانید ایشان را ملزم به انجام امور منزل نمایید و این جزو وظایف زن نمی باشد که در منزل شوهر کار کند .

طبق قانون شوهر می‌تواند زن خود را از حرفه یا شغلی که مخالف مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد منع کند.
البته شوهر نمی‌تواند خودسرانه مانع اشتغال زن شود و اعمال آن شرایطی دارد که در قانون پیش‌بینی شده است .

شما نمیتوانید مانع ایشان شوید مگر اینکه اثبات کنید که حرفه ایشان مانع تداوم وظایف زناشویی میباشد بهتر است با صحبت کردن این مسله راحل کنید تا باعث مشکل حاد در زندگی شما نشود ضمنا در دنیای امروز همه به دنبال همسر شاغل هستند روی این قضیه حساس نباشید برادر بزرگوار

شما می توانید به این استناد که اشتغال ایشان مانع انجام وظایف ایشان در قبال شما شده است دادخواست منع از اشتغال زوجه را به دادگاه بدهید

سلام . شغل همسر شما منافی مصالح و شئون خانوادگی نیست . اما اگر به نحوی باشد که مانع تمکین شود می توانید هم دادخواست تمکین دهید و هم منع اشتغال وی را از دادگاه بخواهید .

با سلام و احترام مخاطب گرامی اشتغال ایشان منافی شئون خانوادگی و اجتماعی نیست و این امر کمک به اقتصاد خانواده است. و طبق قانون قابل منع نیست. بهتر است با تعامل و تشریک مساعی بیشتر مشکل عدم حضور ایشان در منزل را پوشش دهید.