رابطه نامشروع با خواهر زن چقدر مجازات خواهد داشت؟

پرسیده شده
۶۳ پاسخ ۹۹,۹۵۲ #87815

باسلام
خواهر زن کوچکم که باکره می باشد علاقه زیادی به دوستی با من داشت و متاسفانه این رابطه منجر به رابطه جنسی از پشت گردید.
آیا فقط با بردن خواهر زنم به پزشک قانونی میتوانند اثبات کنن که با من رابطه داشته؟ (من نرفتم پزشک قانونی)
آیا از طریق عکس هایی که از بدنم فرستادم و صحبت از درد سکس در تلگرام کردیم اثبات رابطه می شود؟
متشکر

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۶۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر باکره بودند ازاله بکارت توسط پزشکی قانونی مشخص می‌شود لیکن اینکه چه کسی موجب آن شده صرفا در زمان محدودی قابل اثبات هست مجازات زنا برای مرد متاهل اعدام هست لیکن رابطه نامشروع صرفا تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری

باسلام بله ازطریق پزشکی قانونی قابل تشخیص است

سلام
اگر هر دو طرف انکار کنید و شخص ثالث شکایت کرده باشه می توانید به رابطه نامشروع غیر زنا محکوم گردید

با سلام ،بستگی به مدارک و مستنداتی که در دادگاه ارائه می گردد ونحوه دفاع شما (پذیرش و انکار)از این موردخواهد داشت بهرحال چه رابطه نامشروع و چه عمل زنا در هر دو مورد جرم بوده و مجازات را بهمراه خواهد داشت.

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید رابطه نامشروع ممکن است تحت شرایطی اثبات گردد، ضمنا وجود رابطه بین هر دو نفر که علقه زوجیت نداشته باشند، رابطه نامشروع تلقی می‌گردد.

باسلام
صرف ارسال عکس رابطه نامشروع محسوب نمی شود.

سلام. با شکایت ایشان درهرصورت احضارمیشوید ،وبدودن هیچ رابطه علقیت مرتکب رابطه نامشروع شده اید ومیتواند اثبات کند.