آیا دادن تعهد کتبی به ایشان دارای اثر حقوقی می باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۱ #87761910

با سلام
من مستاجر یک واحد تجاری در یک برج می باشم که قصد اخذ جواز کسب دارم و از جمله مدارک برای گرفتن جواز ارائه کپی سند مالکیت ملک مورد تقاضا می باشد و زمانیکه از مالک درخواست کپی کردم که ایشان با شرایط خاص و مشروط حاضر به دادن کپی برای گرفتن جواز کسب شد و از جمله شرایط ایشان گرفتن یک تعهد کتبی مبنی بر پرداخت هزینه های جواز و هزینه های بعدی آن می باشد که شامل عوارض نوسازی و هزینه های شهرداری و دارایی می باشد.! آیا دادن تعهد کتبی به ایشان دارای اثر حقوقی می باشد؟ و اینکه در صورت ندادن هزینه هایی که مربوط به موجر بوده و به گردن مستاجر انداخته (در قالب تعهد) ایشان حق پیگیری حقوقی دارند؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا که بله! تعهد کتبی که ارائه می‌دهید برای شما بار حقوقی داشته و ایجاد مسئولیت خواهد کرد
ثانیا برای گرفتن جواز به هیچ وجه نیاز به کپی سند مالک نیست. با داشتن اجاره نامه و کد رهگیری و سایر مدارک شغلی و مدارک شناسایی خود می توانید اقدام نمایید این‌که از شما کپی سند می‌خواهند به نوعی سنگ اندازی در کار شماست...

در قبال قبول گفته هایتان مسولیت حقوقی بر دوش شماست و بهتر است با دقت عمل نمایید

سلام
بله. بدون شک تعهدی که بصورت کتبی بدهید، لازم الاجرا بوده و ذینفع می توان الزام شما به ایفای آن را تقاضا نماید.

درود

برای پروانه کسب وجود کپی سند الزامی نیست و اصل و کپی اجاره نامه دارای کد رهگیری و کد پستی معتبر کفایت میکند ، ضمنا از دادن هرگونه تعهد نسبت به هزینه های آتی جانبی امتناع فرمایید ، عرفا هزینه های مربوط به سازمان دارایی از قبیل هزینه مالیات بر املاک استیجاری و هزینه های مربوط به شهرداری از قبیل نوسازی و عوارض خدمات شهری با موجر و هزینه های مربوط به اخذ پروانه کسب و هزینه مالیات بر کسب و پیشه با شماست . اما میتوان بر خلافش توافق نمود که پیشنهاد نمیشود .

ضمنا در صورت التزام از سمت اتحادیه به ارائه کپی سند برای اخذ پروانه کسب ، مالک موظف است کپی سند را در اختیار شما قرار بدهد ( موافق قاعده اذن در شی ء اذن در لوازم است )

حتی اگر گسترده تر بنگریم ، در صورت امتناع از تسلیم کپی سند توسط موجر ، از انجا که مقدمات قانونی استفاده از ملک استیجاری تجاری گرفتن پروانه کسب است در این صورت میتوانید به دلیل حصول شرایط عدم انتفاع از ملک ، نسبت به فسخ قرارداد اجاره اقدام نمایید

پیروز باشید

با سلام
بله این تعهد بار حقوقی دارد و برای شما مسئولیت دارد

با سلام میتواند برای شما بار حقوقی داشته باشد.