آیا اجازه پارک دو خودرو داریم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۱ #87677634

یک آپارتمان داریم با حیاط ۱۰۶ متر مربع و پیلوت ۶۸ متر مربع
با توجه به اینکه حیاط و پیلوت کلن ظرفیت شش خودرو دارد و کلن سه واحد آپارتمان میباشد
با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این امر بستگی به این دارد که آیا برای شما پارکینگ تعیین شده یا نه ؟
اگر برای شما حق پارگ و پارکینگ وجود داشته باشد و به لحاظ اینکه برای هر واحد جای دو پارک خودرو موجود است و نیز مشاعی بودن محل پارک ، میتوانید اقدام به پارک نمایید اما در غیر اینصورت ( عدم پارکینگ به شما ) حق پارک نخواهید داشت .

سلام
اگر در سند پارکینگ اختصاصی باشد فقط شخص مالک حق دارد ولی مشاع باشد باید توافق بشود

با سلام وقت شما بخیر
اگر به واحد شما پارکینگ اختصاصی تعلق ندارد خیر در صورتی که مشاع باشد و در سند قید شده باشد پارکینگ تمامی واحد ها مشاع است حق پارک دارید.موفق باشید

در صورتیکه پارکینگها تفکیک نشده و در سند واحدها ذکر نشده و مشاع باشد ، با توافق سایر واحدها امکان پارک ۲ خودرو را خواهید داشت .