عدم پرداخت شارژ و هزینه اسانسور رو چطور میشه پیگیری قانونی کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۰ #87610129

سلام وعرض ادب یکی از همسایه ها شارژ و هزینه تعویض قطعه اسانسور را پرداخت نمیکند ۴ واحد هستیم و هیچ مدرکی که من مدیر ساختمان هستم نداریم برای شکایت چکار باید بکنم ممنون

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مدیریت شما صورت جلسه شود و بعد اقدام کنید، بهتره در ابتدا اظهارنامه دهید

مدیریت ساختمان می بایست بدوا برای ایشات اظهارنامه ارسال نماید، اگر کفایت نکرد، دادخواست طرح نمایند یا از طریق اداره ثبت اقدام کنند.

می توانید کل مالکین به وکیل دادگستری وکالت داده تا نسبت به اقامه دادخواست جهت مطالبه هزینه های شارژ و ... اقدام نماید

مدیر ساختمان اقدام به ارسال اظهارنامه نماید و پس از آن از طریق شورای حل اختلاف اقدام حقوقی شود

سلام بر اساس قانون تملک آپارتمانها از طریق مدیریت ساختمان اخطار و در صورت عدم پرداخت بصورت پرونده حقوقی از طریق دادگاه مطالبه شود

با سلام
طبق قانون تملک آپارتمانها ابتدا اظهار نامه ارسال بفرمایید چنانچه افاقه ننمود از قطع آب و برق … استفاده نمایید

ابتدا اظهارنامه ارسال بفرمایید .