ایا کشف حجاب سو پیشینه محسوب میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۶۵ #87552300

باسلام
بنده قرار است در یک ارگان نظامی استخدام شوم چند وقت پیش اجرا ییات دریک ماشین ب همراه دو خانم مارو به دادگاه بردن در اونجا اثبات کردیم ک مکالمات فقط کاری بوده و هیچگونه کار خلاف شرعی نداشتیم و در دادگاه فقط بخاطر کشف حجاب خانوم ها محاکمه که ان هم اثبات نشد و حکم قاضی ب نفع ما صادر شد الا ایا این سو پیشینه برای ما هم ثبت میشود؟ درصورتیکه در صورت جلسه دادگاه فقط خانوم ها بودند اما در اجراییات از ما عکس گرفتن و در گزارشات اسم ما هم بود که دو تا خانوم در ماشین بخاطر کشف حجاب و اقایون حین خروج مشاهده شدند ایا این برای ما سو پیشینه خواهد شد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،کشف حجاب برابر موردی که عنوان نمودید از موارد سوپیشینه محسوب نخواهد بود

با سلام خیر نگران نباشید از موارد سو پیشینه نمی باشد.

با درود خیر مطابق آنچه در سوال آمده سوپیشینه ای نمی‌شود

با سلام
وقتی حکمی صادر نشده و محکومیتی نبوده سوء پیشینه ای هم در کار نیست

با سلام ، خیر (تنها در صورتیکه حکم قطعی مبنی بر مجرمیت شما صادر شده باشد )

سلام
خیر سوء پیشینه محسوب نمی گردد .

سلام با توجه به توضیحات سوء پیشینه موثر محسوب نمی گردد