میتونم کاری کنم برای گرفتن پولم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۴ #87463582

کار بنده تو زمینه ی روشنایی های صنعتی هست و حدود یکسال پیش فردی سفارش کاری بهم داد و برای یک کوچه تاریک پروژکتورهای صنعتی به اون فرد فروختم و نصاب هم برای نصب فرستادم نصب کرده و از مبلغ کل حساب ۷میلیون شده بود فقط ۲۰ درصد رو اون هم زمانی که نصف کار شده بود گرفتم اون هم با زور فراوان و دیگه مبلغی نمیده و دیگه اون پروژکتورها رو بخوام پس بگیرم باید دوباره هزینه نصاب بدم که باز کنه و پوژکتورها هم مغازه دار پس نمیگیره به درد کسی هم نمیخوره چون دست دوم آیا میتونم کاری کنم برای گرفتن پولم ازش؟ مدرکی هم ندارم؟ میشه براش وقت بزارم نتیجه میگیرم یانه به ریسک نتیجه نمی ارزه؟ با تشکر از شما

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .به استناد شهادت شهود میتوانید دعوای مطالبه وجه علیه ایشان مطرح کنید نصاب را بعنوان یکی از شهود معرفی کنید

با درود می‌توان با طرح دعوا و اثبات ادعای خویش، به حق خویش برسید

اگر فاکتور فروش یا هر قراردادی که بیانگر فروش از جانب شما به خریدار نداشته باشید باید ادعای خودرا به طریق دیگری اثبات کنید

لازم است ادعای خودرا اثبات کنید

با عرض سلام و ادب شما میتوانید به استناد فاکتور فروش و مستندات خود دادخواست مطالبه وجه بدهید.

درود
باید بتوانید ادعا خود را ثابت کنید.