چگونه ثابت کنم که خانواده همسرم دروغ گفته اند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۵ #87367106

با سلام و خسته نباشی
ببخشین خانمم ۱۶ سالشه و در دوران حق حبس هستن و نفقه ماه به ماه پرداخت میشود ولی برای مهری شکایت نکردن.
حالا سوال من اینه خانمم از سن ۱۳ سالگی مدرسه نرفت حالا اگر بخواد بره مدرسه و من راضی به درس خواندن ایشان نباشم میتونم شکایت بکنم؟
چون خانواده خانمم میخواد بفرسن مدرسه بعد به کارشناس نفقه هم دروغ گفتن مدرسه میره.
چه جوری میتونم دروغ که گفتن ثابت کنم؟
ممنونم

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ظاهرا ایشان اکنون خانه پدر هستند و در حق حبس. اکنون حق چنین تقاضایی را ندارید.
حتی اگر به منزل شما نیز بیاید و حق حبس خود را ساقط کند یا ساقط گردد باز منع شما از چنین امری محل تامل است مگر درس خواندن ایشان مزاحم وظایف زناشویی ایشان گردد