آیا دوباره مشمول مالیات خواهم شد و اداره مالیات مغازه ام را دوباره واحد فعال محسوب میکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۱ #87357149

سلام خسته نباشید چند سال پیش به دلیل مالیات بر ارزش افزوده سنگین جواز کسبم را باطل و کد اقتصادی ام را غیر فعال کرده ام و همچنین مغازه ام را تعطیل و به اداره امور مالیاتی مغازه را فاقد فعالیت اقتصادی اعلام نمودم حال اگر مغازه را به عنوان انبار به کسی اجاره دهم و او نیز از امکانات مغازه مثل برق و آب غیره استفاده نکند آیا دوباره مشمول مالیات خواهم شد و اداره مالیات مغازه ام را دوباره واحد فعال محسوب میکند؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارزش افزوده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مشمول مالیات خواهد شد

می تواند مشمول پرداخت مالیات قرار گیرد

هرگونه عملیا ت که باعث دریافت وجه نقد ازملک تجاری بشد مشمول مالیات خواهد شد

باسلام و احترام
مطابق ماده ۵۳ قانون مالیات های مستقیم : « درآمد مشمول مالیات املاکی که به اجاره واگذار می گردد، عبارتست از کل مال ‌الاجاره، اعم از نقدی و غیرنقدی، پس از کسر بیست و پنج ‌درصد، بابت هزینه ‌ها و استهلاکات و تعهدات مالک، نسبت به مورد اجاره. » بنابراین شما با اجاره دادن ملک خود باید مالیات آن را پرداخت نمایید.

در خصوص بدهی های احتمالی خود برای مالیات بر ارزش افزوده و سایر اقسام مالیات هم باید جداگانه اقداماتی انجام دهید تا مشمول جریمه نشوید.