بعداز صدور کیفر خواست؛ قاضی رای به برائت متهم داده حال تکلیف من چیه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۷۰۵ #87339674

با سلام وعرض ارادت
با یه اقا یی در یه کارگاهی شریک بودم به خاطر یه کاری چن ماهی رو رفتم یه شهر دیگه وقتی برگشتم اقای شریک قفل کارگاه رو عوض کرده بود و به هیچ عنوان پاسخ گو نبود در دادگاه حقوقی
بابت حسابرسی و سود سهم الشراکه شکایت کردم بابت ممانعت از حق و تعویض قفل کارگاه در دادگاه کیفری شکایت جداگانه ارایه کردم اقای شریک در جلسه دوم (شعبه ی حقوقی) کپی یه صورت جلسه ای رو ارایه داد ( مبنی بر خرید سهم شراکه من ) امضای من جعل شده بود هرچی به قاضی شعبه حقوقی گفتم ازش اصل بخواه تا کارشناسی بشه ( با اینکه یه روز قبل از جلسه ی رسیدگی این صورت جلسه در دادگاه یه شهر دیگه توسط اقای شریک برابر با اصل شده بود ) از ارایه اصل خودداری کرد و قاضی هم به حرفای من توجه نکرد و به استناد کپی رای به بی حقی من داد به ناچار در دادگاه کیفری جعل امضا ( شکایت سوم ) شکایت کردم با توجه به اینکه این صورت جلسه جعلی در دو برگ تنظیم شده بود (متن دو صفحه با هم فرق داشت ) ولی امضا هر دو صفحه عینا یکی بود بازپرس پرونده به ناچار کپی را برای کارشناسی فرستاد و کارشناس صراحتا اعلام کرد همه ی امضا ها اسکن شده و در هر دو برگ عینا تکرار شده است یعنی از یه امضا در دو جا استفاده شدا
دادستان با صدور کیفر خواست و استناد به کارشناسی و جعلی بودن صورت جلسه و استفاد از سند مجعول در شعبه ی حقوقی به استناد ماده ۵۳۶ و ۶۹۰ قانوت مجازات اسلامی ( بخش تعزیرات )حکم به مجازات متهم را صادر کرد
ولی قاضی پرونده کیفری به استناد کپی بودن صورت جلسه و کارشناسی از روی کپی قابل قبول نیست رای به برائت متهم صادر کرد حال با این وضعیت تکلیف مالی که از من برده چیه
لطفا مرا در گرفتن حقم یاری کنید دو سال درگیر دادگاه هستم با وجود مدارک و مستندات نمیتوانم حقم رو بگیرم سپاس از زحمات بی دریغ تان

مشاوره حقوقی جعل
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم قطعیت رای، اعتراض خود را ثبت کنید.

با سلام
در صورت وقت اعتراض کنید

با یک لایحه جامع و مفصل اگر در مهلت تجدیدنظر خواهی می باشید از رای تجدیدنظرخواهی نمایید.

به رای حتما و با مشورت و همراهی وکیل اعتراض کنید.

بهتر است اگر فرصت باقیست اعتراض خود را مطرح نمایید.

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل

سلام
باید با توجه به کیفرخواست صادر و نظریات کارشناسی و سایر ادله به حکم اعتراض کنید بهتر است حضورا نزد یک وکیل بروید و مشورت بگیرید