انتخاب دلیل فسخ در صورتیکه کافه خیارات اسقاط شده باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۲۳۷ #87252

با هدیه سلام
اینجانب کامیونی داشتم و آنرا با کامیونی دیگر معاوضه کردم
کامیون جدید در عرف بازار 130 الی 120 میلیون تومان ارزش داشت
ولی ما 150 میلیون تومان معامله کردیم
چون طبق اظهارات مالک کامیون خیلی عالی بود
بعد از سه روز یک عیب جزی پیدا شد
سپس بعد از ده روز کامیون آب روغن قاطی کرد که مالک قبلی میگفت مقصر راننده ما بوده، هزینه 5 میلیون تومان
دو هفته بعد از تعمیر موتور گیربکس معیوب شد به مبلغ 8 میلیون تومان هزینه
مکانیک رو فروشنده معرفی کرده بود
که باز هم مالک قبلی به گردن راننده انداخت
پس از تهیه پول جهت تحویل کامیون
کامیون رو به مکانیک دیگری بردیم
ماشین ایرادات دیگری پیدا کرده بود
که قابل حل نبود
مکانیک جدید اذعان نمود که عمر قطعات رو به پایان بوده که کامیون رو به بنده فروختن
جهت اقامه دعوا و فسخ معامله و گرفتن خسارات ناشی از عدم منفعت و هزینه هایی که برای کامیون کردم میخاستم اقدام کنم که متوجه شدم در سند، اسقاط کافه خیارات بالخصوص خیار غبن قید شده
با توجه به تدلیس در معامله(تمام روند معامله توسط فروشنده طراحی شده، مکانیک و راننده رو ایشون برای ما پیدا کردند و معرفی کردند و....)
خاستم بدونم آیا معامله قابل فسخ هست؟؟؟

با توجه به اسقاط کافه خیارات بالخصوص خیار غبن فاحش
و نیز تاخیر ایجاد شده در مشخص شدن عیب

خیار تدلیس
یا
خیار عیب
کدام یک میتواند باعث فسخ معامله گردد؟؟؟
هزینه هایی را که برای کامیون انجام شده چگونه قابل وصول است؟؟؟
آیا اساساً برای فسخ معامله باید عنوان شود به دلیل خیار عیب یا به دلیل خیار تدلیس یا خود قاضی برای این موضوع دلیل قانونی را با توجه به مستندات تشخیص میدهد؟؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . خیار عیب حتی اگر اسقاط کافه خیارات شده باشد، چون در زمان عقد مخفی بوده و بعدا بارز شده قابل اِعمال است . در نتیجه شما حق انجام دو کار دارید . یا این که معامله را فسخ کنید . یا مابه التفاوت قیمت مبیع سالم و معیوب را مطالبه نمایید .

اسلام
با اسقاط کافه خیارات حق فسخ به نظر منتفی میرسد.اما شمامیتوانید که با ارایه دادخواست و جلب نظر کارشناس رسمی نسبت به ماشین معیوب مابه التفاوت قیمت دریافت کنید

در صورتیکه کافه خیارات اسقاط شده باشد دیگر امکان فسخ معامله را نخواهید داشت لذا فقط میتوانید برای مطالبه مابه التفاوت قیمت سالم و قیمت معیوب اقدام کنید.