دیه چقدر هست؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۵۲ #87191331

سلام من تصادف کردم لگنم ترک خورده فکم چهار تا بقیه خورده ۴تا دندونم شکسته دست چپم هم ضربه دیده و نزدیک ۲۰تا بقیه خورده

مشاوره حقوقی دیه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . دیه توسط پزشک قانونی تعیین خواهد شد .

سلام مقدار دیه توسط پزشک قانونی مشخص میشود

با سلام
دیه توسط پزشکی قانونی مشخص میشه و محاسبش توسط اجرای احکام خواهد بود

تشخیص و تعیین دیه و ارش و میزان آسیب های بدنی از انواع تخصص های پزشکی و در صلاحیت سازمان پزشکی قانونی است.

میزان دیه توسط اجرای احکام با توجه به نظر پزشکی قانونی محاسبه می گردد

سلام عرض ادب
میزان آسیب بدنی را پزشکی قانونی معین می کند بر این اساس دادگاه رای صادر کرده و میزان دیه را در قالب رای به واحد اجرای احکام کیفری معرفی می نماید.

با سلام
میزان صدمات بدنی و دیه توسط پزشک قانونی مشخص و مبلغ آن نیز اجرای احکام معلوم می نماید