انحصار وراثت غیرعادلانه خانواده پدری را چگونه باید ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۶۶ #87164

سلام
پدر و مادر من حدود بیست سال پیش طلاق گرفتن و ما از همان ابتدا با مادرم زندگی میکردیم.
مادرم تمام مهریه و نفقه را در ازای گرفتن حضانت ما بخشید
طی این سالها پدر و خانواده پدری ام را هم میدیدیم. ما سه دختر هستیم.
سال ۸۳ پدر من و مادر بزرگم هر دو با مرگ طبیعی و به فاصله ۱۰ دقیقه (البته این تایم چیزی هست که به ما گفتن و از صحت آن مطلع نیستیم )
با توجه به اینکه عموها و عمه های من نمیخواستن ارثی به ما برسد(و صراحتا هم این موضوع رو به ما گفتن که ارثی به شما نمیرسه) نگذاشتن ما به مراسم خاکسپاری برویم اما بعدها از طریق بهشت زهرا قبرهایشان را پیدا کردیم. و دیگر خبری از عموها و عمه هایم نداریم.
با توجه به اینکه خانواده پدری من مال نسبتا زیادی داشتن و پدربزرگ پدری ام هم خیلی سال قبل تر از پدرم و مادربزرگم فوت شده آیا واقعا چون پدرم به گفته عموهایم ده دقیقه زودتر از مادرش فوت کرده به ما ارثی نمیرسد ؟
لازم‌به ذکر است که ارث فقط از مادربزرگم میرسیده و پدرم مال و اموالی نداشته گویا.
آن زمان ما به سن قانونی نرسیده بودیم و گفتند نمیتونیم اقدام قانونی کنیم. آیا الان بعد از گذشت چهارده سال و رسیدن به سن قانونی میتوانیم ادعای انحصار وراثت کنیم؟
آیا چیزی به ما خواهد رسید ؟
واقعا ممنون میشم پاسخ بدید چون نیاز دارم به این پول

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه اثبات شود که پدر شما قبل از مادرش فوت کرده باشد دیگر از مادربزرگ شما به پدرتان ارثی نخواهد رسید و به واسطه آن به شما هم چیزی ارث نمیرسد و فقط از پدرتان میتوانید ارث ببرید.