در مورد بیمه این ۲۰ سال و سنوات کاری میتوانم شکایت کنم و باید از کجا شروع کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۹ #87156695

با سلام
من ۳۵ ساله هستم و حدود ۲۰ سال در فروشگاهی در محل خودمان کار کردم که در این ۲۰ سال هیچ چیز بجز حقوق ماهیانه از قبیل سنوات و عیدی و موراد دیگری دریافت نکردم و در این ۲۰ سال بیمه هم نبوده ام و حدود ۶ ماه است که در آن فروشگاه کار نمیکنم و بیکار هستم.
میخواستم بدونم در مورد بیمه این ۲۰ سال و سنوات کاری میتوانم شکایت کنم و باید از کجا شروع کنم؟
در ضمن حدود ۷۰ درصد از اهالی و کسبه محل شهادت میدهند که این سالها رو من در این فروشگاه کار میکردم.
سپاس

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما میتوانید به اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی محل فعالیت خود مراجعه و با ارایه دادخواست به شعب هیات تشخیص درخواست رسیدگی نمایید.

بیمه الزام قانونی است . لذا بامراجعه به اداره کار مستقر محل خدمت .‌نسبت به خواسته خویش اقدام نمایید

سلام
بله در صورتیکه بتوانید با شهادت ساکنین رابطه ی کاری خود را اثبات نمایید ،میتوانید از طریق اداره ی کار جهت مطالبه ی سایر حقوق و مزایای خود اقدام نمایید.

با مراجعه به اداره کار و تقدیم دادخواست ، درخواست رسیدگی نمایید.