چگونه حق وحقوقم را در طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۴ #87152802

سلام. یک سال و نیم است ازدواج کردم.طبقه پایین خانواده همسرم زندگی میکنیم. تو این مدت خانواده همسرم به شدت منو اذیت کردن. مادر همسرم بدون اجازه وارد خونه من میشه و طلاها مو برداشته وسرویس طلای عروسی منو بدون اجازه فروخته. شوهرم آدمی هست که همیشه طرف خانواده اش رو میگیره و اصلا حامی من نیست. همیشه جنگ و دعوا داریم. همسرم منو تهدید کرده که کاری میکنه که خسته بشم و خودم از خونه برم وبدون هیچ حقی طلاقم می‌دهد وحق و حقوق من را نمی‌دهد از نظر روحی و جسمی بسیار بیمار شده ام و طاقت رفتار های آنها را ندارم خواهش میکنم راهنماییم کنید چگونه مهریه ام و حقم را بگیرم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید بتوانید عسر و حرج خود را اثبات نمایید ،در اینصورت میتوانید به مطالبه ی مهریه نفقه اجرت المثل نسبت به طلاق مبادرت نمایید.

سلام و درود
از طریق اجرای ثبت ابتدا با مراجعه به محضر ازدواجتان و سپس اداره ثبت اسناد و املاک محل اقدام و سپس دادخواست مهریه مطرح کنید.
مطالبه نفقه را هم مطرح کنید.
موفق باشید.