خانواده ام به ازدواج من با ایشان راضی نیستند،آیا امکان اجازه از دادگاه وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۹۸ #87127095

سلام
خسته نباشید دختری ۱۹ ساله هستم، پسری ۲۴ ساله برای ازدواج هست، از هم شناخت داریم به هم علاقه داریم،اما خانواده ام مخصوصا پدرم با این دلیل که ایشون وضع مالی خوبی ندارن، مخالفت میکنن باید چیکار کنم؟
اگه به دادگاه مراجعه کنم تکلیف چی میشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید با معرفی پسری که می خواهید با او ازدواج کنید از دادگاه درخواست تجویز ازدواج نمایید.

سلام باید با معرفی کامل نامزد به دادگاه دادخواست بدهید . در صورت احراز صلاحیت ، اجازه ازدواج صادر می شود .

باسلام
شمامیتوانید دادخواست تجویزازدواج از دادگاه خانواده را بنمایید ولی اگر ثابت شود مخالفت پدرتان بی دلیل نیست وهم کفو یکدیگر نیستید و ازدواج به مصلحت شما نیست درخواست شماراقبول نخواهد کرد

می توانید از دادگاه با ارائه دلایل مبنی بر بی دلیل بودن مخالفت پدر اجازه ازدواج بگیرید
ولی توصیه اکید می شود با توجه به تجربه های زیاد، همواره رضایت پدر را برای داشتن زندگی موفق در آینده جلب کنید
موفق باشید

سلام برای ازدواج دختر باکره نیاز به اجازه پدر است در صورتی که پدر بدون دلیل موجه وعدم رعایت مصلحت مخالفت کند میتوان به دادگاه مراجعه و اجازه ازدواج را دریافت کنید

دادکاه اگر تشخیص دهد که ازدواج شما به مصلحت هست و هم کفو هستید .اجازه ازدواج را میدهد

با سلام شما حق درخواست تجویز ازدواج از دادگاه خانواده خواهید داشت ولی احتمالا دادگاه درخواست شما را قبول نکند چون استدلال پدر شما در مخالفت، بی دلیل و غیر منطقی نیست.