چگونه عدم تمکین زوجه و ناشزه بودن او را اثبات نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۸ #87097142

با سلام
من و خانم که بانو بودن شهریور ۹۷ عقد کردیم، چندین مسافرت رفتیم و من از تاریخ ۹۷/۹ طی دادخواستی در دی ماه ۹۷ الزام به تمکین وی را خواستار شدم،وی به بنده افترای اعتیاد و بیماری زده که طی آزمایشات پزشکی قانونی سالم بودم و حال درخواست کمیسیون پزشکی دارد،همچنین رابطه زناشویی داشته ایم و گمان می کنم او قصد کتمان آن را دارد،هرچند خانواده و مشاوره هایی که رفتیم سوال نموده بودند و پاسخ مثبت بود.
چند سوال دارم
۱ _آیا خانم میتواند تمکین را موکول به گرفتن همه مهریه خود نماید؟
۲_آیا میتواند ادعای نداشتن رابطه زناشویی کند و تمکین را موکول به گرفتن مهریه کند؟
۳_برای بانو که ازدواج دومش می باشد شان و شئونات وسایل منزل که توسط زوج یا بنده تهیه نمایم چگونه وسایلی می باشد؟
۴_اثبات رابطه زناشویی با چه کسی است؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱ _آیا خانم میتواند تمکین را موکول به گرفتن همه مهریه خود نماید؟
خیر چون تمکین کرده است
۲_آیا میتواند ادعای نداشتن رابطه زناشویی کند و تمکین را موکول به گرفتن مهریه کند؟
تقاضای پزسکی قانونی بفرمایید تا عدم وجود پرده بکارت اثبات شود
_برای بانو که ازدواج دومش می باشد شان و شئونات وسایل منزل که توسط زوج یا بنده تهیه نمایم چگونه وسایلی می باشد؟
عرفی است شما در حد نسازتامین کنید
_اثبات رابطه زناشویی با چه کسی است؟شما ادعای رابطه کنید ودرصورت انکار اثباتش توسط زوجه را بخواهید

باتوجه به استانهای مختلف کشوراین موضوع متفاوت است مثلا در قم مشهد و بخشی ازدادگاه های تهران با یک اظهارنامه عدم تمکین اثبات میشود ودر سایراستانها باید جلسه تشکیل داده و دفاعیات طرفین شنیده شود وقاضی تصمیم بگیرد

با سلام اکر همسر شما باکره نباشد نمیتواند از حق حبس استفاده کند ودر غیر این صورت حق حبس دارد تا زمان پرداخت کامل مهر و نفقه

۱ _آیا خانم میتواند تمکین را موکول به گرفتن همه مهریه خود نماید؟
خیر چون تمکین کرده است
۲_آیا میتواند ادعای نداشتن رابطه زناشویی کند و تمکین را موکول به گرفتن مهریه کند؟
صرف ادعا که ممکن است اما باید اثبات کند زیرا اگر زیر یک سقف رفته اید تمام امارات وشواهد به نفع شما است
۳_برای بانو که ازدواج دومش می باشد شان و شئونات وسایل منزل که توسط زوج یا بنده تهیه نمایم چگونه وسایلی می باشد؟
وسایلی در حد عرف و ملائت شما و شان ایشان که تنها قاضی در صورت اختلاف نظر خواهد داد
۴_اثبات رابطه زناشویی با چه کسی است؟
اگر زیر یک سقف رفته اید امارات و قرائن به نفع شما است و اگر نرفته اید شما باید اثبات کنید

ماده ۱۰۸۵ قانون مدنی : زن می تواند تا مهر به او تسلیم نشده از ایفاء وظایفی که در مقابل شوهرداردامتناع کندمشروط براینکه مهراوحال باشدواین امتناع مسقط حق نفقه نخواهدبود.

ماده ۱۰۸۶ قانون مدنی : اگرزن قبل ازاخذمهربه اختیارخودبه ایفاءوظایفی که در مقابل شوهرداردقیام نموددیگرنمی تواندازحکم ماده قبل استفاده کند معذلک حقی که برای مطالبه مهرداردساقط نخواهدشد.
بنابراین پاسخ سوال اول شما منفی است چون قبلا تمکین کرده است.
سوال دوم. ادعا میتواند بکند اثبات تمکین قبلی با شماست.
سوال سوم. وسایل و ملزومات زندگی موضوعی عرفی بوده و شان اجتماعی مرد و زن هر دو ملاک است
سوال چهارم، مدعی باید ادعایش را اثبات کند در مورد حق حبس شما بار اثبات را برعهده دارید.