برای شکایت باید به اصفهان بروم یا از شهرستان می توانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۳ #87075440

سلام، من به مدت دو سال برای امور دانشجویی منزلی را در اصفهان اجاره کردم، ولی الآن بعد از اتمام دوره و بازگشت به شهرستان، با وجود گذشت یکماه از تخلیه صاحبخانه پول رهن را به کارتم واریز نکرده اند، بهانه شان هم این است که چرا در منزل سوسک پیدا شده، در حالی که من خودم در پارکینگشان سوسک دیده بودم، بهانه می‌آورند که باید سمپاش حرفه ای بیاوریم، باید از شهرستان بیائید اصفهان...، در حالی که هنگام تخلیه بنا بر این بوده که پول رهن یک هفته بعد به حساب ریخته شود، خلاصه قصد چپاول مالم را دارند با بهانه های مختلف، برای شکایت باید به اصفهان بروم یا از همین شهرستان می توانم شکایت کنم؟ من تا اصفهان ۱۸ساعت فاصله دارم، قصد آزار دارند، ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شکواییه خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در شهر خود می توانید ثبت کنید ولی رسیدگی با دادگاه محل وقوع جرم است. یعنی اصفهان

خیر می توانید دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید لاکن برای جلسه رسیدگی باید دردادگاه صالح حضور داشته باشید

شما می توانید از شهرستان خود دادخواست دهید ولی نهایتا یرای وقت رسیدگی باید به اصفهان مراجعه نمایید

شماهرجای که کهزندگی می کنیدمیتوانیدازهمان محل اقامتتون ازطریق دفترقضایی دادخواست خودراثبت کنید

درود بر شما
داد خواست را می توانید از شهر خودتان ارسال کنید اما رسیدگی در دادگاه محل اقامت طرف شماست.

شما میتونید از طریق دفاتر خدمات قضایی شهر خودتون درخواست رسیدگی و طرح دعوی بدین اما قطعا دادگاه محل وقوع ملک صلاحیت رسیدگی خواهد داشت

با سلام، میتوانید از طریق ارسال اظهار نامه از دفتر خدمات قضایی محل سکونتتان مطالبه وجه را بعمل آورید و مهلت ۵ روزه اعلام نمایید، در صورت عدم همکاری به ناچار می بایست در محل انعقاد قراردادتان علیه وی طرح دعوی نمایید.