اثبات ضرب و جرح بعد از چند ماه امکانش هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۸۷ #86993714

سلام
چن ماه پیش همسرم منو زدن اون موقع توجهی نکردم ولی بعد چن هفته گوشم ورم کرد و مدام اب ازش خارج میشه فکر میکردم عفونته قرص مصرف میکردم تازه رفتم دکتر که گفتن به گوشت ضربه وارد شده و خون ریزی داشته و به خاطر این عفونت کرده الان که چن ماه گذشته من تازه متوجه شدم میتونم پیگیر بشم امکان اثبات این موضوع وجود داره

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر بتوانید ادعای خویش را اثبات کنید میتوانید طرح شکایت نمایید

درود
صرف گواهی پزشکی قانونی برای اثبات ضرب و جرح توسط همسرتان کافی نیست.

با مراجعه به پزشکی قانونی و اخذ گواهی پزشکی قانونی می توانید علیه ایشان شکایت کنید

سلام، بله در صورتی که آثار ضربه وارده هنوز در شما وجود دارد امکان شکایت وجود دارد

میتونید با پزشکی قانونی مراجعه کنید ولی اثباتش با شماست

درود بر شما، فرضا بتوانید جراحات و صدمات وارده را نیز از طریق پزشکی قانونی مشخص کنید، انتساب بزه به همسرتان را از چه طریق اثبات خواهید کرد؟؟

تا زمانی که آثار ضرب و جرح وجود دارد باید به پزشکی قانونی مراجعه کنید