چیکار کنم که شوهرم باور کنه بهش خیانت نکردم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۱۱ #86971429

سلام
شوهرم به دلایلی افتاده زندان و ۳ سال حکم براش بریدن
الان همش فک میکنه چون به این زودی آزاد نمیشه من میخوام بهش خیانت کنم و همش میگه بیام باید ببرمت پزشکی قانونی تا معاینت کنن تا مطمئن بشم کاری نکردی و گرنه طلاقت میدم
میخواستم ببینم راهی هست تا بتونم خیالش راحت کنم؟
مرسی

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی شما مرتکب خیانت نشدید پس اثبات آن معنا ندارد . این شوهر هست که باید اثبات کند شما مرتکب خیانت شدید نه شما

درودبرشما
درحال حاضراعتمادسازی باتوجه به شناختی که ازایشان دارید به نظر مناسب باشداماتااقدام حقوقی ازجانب ایشان علیه شماصورت نگیریدشمانمی توانیدعملاکارخاصی ازمنظرحقوقی انجام دهید.

درود بر شما بزرگوار
این پرسش شما نیازمند راهکار مشاوره خانواده و یا روان شناسانه است چندان در مبحث حقوقی نمیگنجد. اما از انجا که یک کارشناس حقوقی خوب تاحدی باید یه مشاور خوبی در زمینه های دیگر هم باشد بعرض میرسانم که همه اینها به شیوه رفتار شما بستگی دارد. سنگ صبور بودن در این شرایط و ابراز بیشتر عشق و علاقه و ... تا از داشتن و بودن شما اطمینان حاصل اید همه اینها فرایند ذهنی لازم است که به نیزان زیادی به رفتار و گفتار و کردار شما بستگی دارد. پیروز باشید.