ایا من با تموم مدارکی که از خودم دارم مدارک مراجعه به بیمارستان و دکتر می تونم اثبات کنم جنینم رو خودم سقط نکردم و خود به خود سقط شد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۵۵ #86962642

با عرض سلام و خسته نباشید
با همسرم خیلی اختلافات شدید داشتم و ضرب و شتم که من یکبار تونستم برم پزشک قانونی..
برای دفعات دیگر نتونستم چون مراقبم بودن.. من یکبار باردار شدم و به دلیل کتک کاری به لکه بینی افتادم و رفتم بیمارستان ... اما جنین سقط نشد ولی حدود یکماه بعد گفتن جنین قلبش نمیزنه و سقط انجام شد برای بار دوم باردار شدم پشت سر هم که باز مجدد خود به خود خونریزی کردم و جنینم سقط شد.. پند وقت پیش فهمیدم باردارم ولی متاسفانه با همسر جنگ شد سر یه موضوع دیگه و این اقا من و مادرمو زدن و بعد از خونه فرار کردن و پلیس امدن و صورت جلسه کردن.. فرداس رفتم پزشک قانونی و اثار کتک خوردگی ثبت کردم که دوربین های مدار بسته فیلم گرفتن که این اقا اون لحظه تو خونه بودن و فرار کردن .. و من دقیقا دو روز بعد این ماجرا ساعت ۵ صبح درد شدیدی احساس کردم چند قطرع خون دیدم خودمو رسوندم بیمارستان دکترا گفت فردا برو سونو و چون پنجسنبه بود سونو گرافی ها بسته بودن قرار شد شنبه برم که مجدد در روز جمعه درد شدیدی احساس کردم خونریزی رفتم بیمارستان گفتن شنبه برو سونو و وقتی رفتم گفتن جنین سقط شده..
و اون اقا الان پیامم دادن تهدید که اگر بچم‌ طوریش بشه باید در محضر قانون پاسخگو باشید ..
چون سابقه دوتا سقط جنین داشتم
باتشکر

مشاوره حقوقی سقط جنین
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام .باید تمامی ادله ای که عنوان نمودید ثابت کنید تا بنفع شما رای صادر شود

میتوانید ب صورتجلسه پلیس در روز ضرب و شتم،نامه پزشکی قانونی،فیلم دوربین و سایر شواهد و مدارک در صورت وجود استناد کرده و در اینخصوص مداخله موثر همسرتان در سقط جنین رو اثبات کنید

درود
علت سقط جنین قابل اثبات است.

به هر حال اثبات سقط جنین از سوی همسرتان نیاز به دلیل دارد و دلیل سقط شما نیز به دلیل فشارهای روحی و ضرب و جرح بوده نه اینکه با قصد و نیت سبب سقط جنین شده باشید

درود
تا زمانیکه که مدارک قابل استناد در دادگاه وجود دارد امکان اثبات دارید .

سلام.با توجه به مدارکی که دارید نگران نباشید .همچنین می توانید از همسرتان به دلیل ضرب و شتم منجر به سقط ,شکایت نماییدکه مجازات حبس و دیه را در پی دارد.

مسئولیتی متوجه شما نیست .