استرداد وجه چطور است؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۹۱ #86850984

سلام وعرض ادب خدمت وکلای گرامی وسایت خوب بنیاد وکلا،
چند روز پیش اگهی استخدامی دیدم، در برنامه دیوار،گفته شده بود پول لباس کار را قبل از رفتن به ان شرکت کارت به کارت شود که حدود ۳۰۰ تومان بود، و داداش هم ۳۰۰ تومن، وجه را
واریز کردم، و رفتم دیدم شرکتی در کار نیست، و گوشی ان طرفها خاموش هست کلا،پرونده سازی شد و ۲۵۰ نفر غیر از من هم بودند،الان میخواستم بپرسم ایا ممکن پول بنده را استرداد دهند و چجوری،چون وضعیت مالی بنده خیلی خوب نیست، و راه استرداد چگونه هست
و چقدر طول میکشد ایا کاری میشود کرد، پول به من داده میشود یا خیر؟ فیش انتقال را دارم، ایا میشود از طریق بانک پولها را برگردانم؟ تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود با تنظیم استشهاد نامه وامضای آن توسط شما وافراد دیگری که قربانی این کلاهبرداری شده اند شکایت کیفری کلاهبرداری مطرح نمایید

ممکن است ۷ یا۸ماه طول بکشد

سلام میتوانید شکایت کیفری کلاهبرداری را مطرح کنید وهم میتوانید دادخواست مطالبه وجه را ارائه نمایید

سلام
دادخواست مطالبه وجه بدهید

از صاحب حساب و شرکت صوری به جرم کلاهبرداری رایانه ای شکایت کنید به استناد وجوه واریزی و اسکرین شات پیام های ثبت سفارش تا علاوه بر مجازات و جزای نقدی به رد مال محکوم می شود
همچنین از طریق حقوقی هم می شود دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید
از طریق طرح دعوایی فوق میتونید به پول تون برسید بانک به شما وجوه واریزی نمیدهد

وجوه را به موجب دادخواست مطالبه کنید .

دادخواست مطالبه وجه ارائه نمایید.