درصورت تنظیم صلح نامه محضری، نیاز به وکالت بلاعزل فروش اموال غیرمنقول نیز می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۴۳۱ #86845191

میخواستم ملک خویش را به نفع پدرم صلح قطعی کنم البته ملک در رهن بانک است و موضوع پرداخت اقساط به عهده خودم باقی بماند.

۱- برای قابل استناد بودن، صلح نامه مذکور حتما باید در دفتر اسناد رسمی ثبت شود؟

۲- درصورت تنظیم صلح نامه محضری، نیاز به وکالت بلاعزل فروش اموال غیرمنقول نیز می باشد؟

۳- در صورت فوت بنده، آیا پدرم می تواند نسبت به دریافت سند به نام خودش اقدام کند؟ در غیر این صورت چه کنم تا این امر میسر شود؟

مشاوره حقوقی صلح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- برای قابل استناد بودن، صلح نامه مذکور حتما باید در دفتر اسناد رسمی ثبت شود؟
خیر
اما اگر به صورت رسمی باشد اثباتش راحت تر است
۲- درصورت تنظیم صلح نامه محضری، نیاز به وکالت بلاعزل فروش اموال غیرمنقول نیز می باشد؟
خیر
نیازی نیست
۳- در صورت فوت بنده، آیا پدرم می تواند نسبت به دریافت سند به نام خودش اقدام کند؟ در غیر این صورت چه کنم تا این امر میسر شود؟
شما باید سند را به نام خود بزنید و منافع ملک را تا طول حیات پدرتان به ایشان صلح عمری کنید لذا در صورت فوت شما ملک کماکان در صلح عمری پدرتان باقی می ماند اما ملکیت ان به وراث شما می رسد

با توجه به رهن بودن ملک بایستی این صلح با حفظ حقوق بانک مرتهن و با ذکر حقوق رهنی انجام شود و الا نافذ نخواهد بود. صلح نامه و و کالت نامه اگر هر دو تنظیم شوند بهتر است. توجه نمایید که وکالت با فوت هر یک از وکیل یا موکل باطل خواهد شد و وکیل تا زمان حیات موکل حق استفاده از مفاد وکالتنامه و اختیارات مندرج در آن را خواهد داشت.

بهتر است از طریق دفاتر اسناد رسمی صلح نامه تنظیم گردد .