تقسیم اموال بعد از طلاق چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۸ #86783169

درخواست طلاق از سمت شوهرم هست
به علت اینکه میگه خیلی خرج میکنی!
درحالیکه من چیزی ازش نخواستم
میخاستم ببینم که ایا از وسایلی که تو طول زندگی خریدیم چیزی به من میرسه با این اوصاف؟
مثل لپ تاپ و تلفن همراه و متعلقات شخصی
فاکتورشم به اسم شوهرمه

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در زمره‌ شروط معمول ضمن عقد نکاح، شرط موصوف به «تنصیف دارایی» است.
بر اساس این شرط، زوج با تحقق شرایطی، باید تا نصف دارایی خویش شامل دارایی‌های منقول یا غیرمنقول را که در زمان زوجیت به دست آورده است، زمان طلاق به همسرش بدهد.

سلام
با توجه به اینکه فاکتور لوازم مطروحه به نام همسرتان می باشد به شما تعلق نخواهد گرفت

سلام اگر از لیست جهیزیه فاکتور ویا سیاهه دارین متعلق به شماست وسایل کاری وشخصی شما متعلق به شماست