چرا اقامه دعوی او در شهر دیگری مورد پذیرش دادگاه خانواده قرار میگیرد؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۸۴۴ #86772018

ا سلام و احترام
۱-حسب ماده ۱۱۱۴ قانو ن مدنی زن باید در منزلی که شوهر تعیین میکند سکنی نماید مگر آنکه اختیار تعیین منزل به زن داده باشد
۲-ماده ۱۲ قانو ن حمایت از خانواده به زوجه اختیار داده در محل اقامت خود در امور مهریه و... اقامه دعوی نماید
سیوال : همسر بنده بدون اذن شوهر دو سال است منرل شوهر خود را (محل سکونت به تبعیت از ماده ۱۱۱۴ ) را ترک کرده ولی با استناد به ماده بند ۲(ماده ۱۲ ) در شهر دیگری برای مهریه و نفقه و... اقامه دعوی نموده است همسر بنده هنوز همسر شرعی و قانونی بنده بوده و قطعا حسب ماده ۱۱۱۴ باید محل سکونتش خانه همسر محل اقامت زوج باشد حال با توجه به ماهییت موضوع ماده ۱۲ قانون خانواده کاملا ناقض ماده۱۱۱۴ قانون مدنی میباشد مزید استحضار هیچ مشکل قانونی و شرعی و یا شرط و شروط ضمن عقد برای سکنی زوجه در محل دیگری غیر از منزل اختیار شده توسط زوج وجود ندارد
لطفا راهنمایی فرمایید اگر زوجه طبق ماده ۱۱۱۴ باید در شهر و منزل شوهر سکنی داشته باشد چرا اقامه دعوی او در شهر دیگری مورد پذیرش دادگاه خانواده قرار میگیرد

با تشکر و سپاس فراوان

مشاوره حقوقی خانواده
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به سوال شما به استناد ماده ۱۲ حمایت خانواده طرح شکایت صحیح است موفق باشید

با سلام ، به استناد ماده ۱۲ قانون حمایت از خانواده

باسلام
به استناد ماده ۱۲ قانون خانواده زوجه میتواند در شهر محل اقامت خود طرح دعوی کند و موضوع ماده ۱۲ ارتباطی به ماده ۱۱۱۴ ندارد

سلام
طبق همین ماده زوجه می تواند دعوی را در محل سکونت خود اقامه نماید

سلام ایشان مستند به ماده ۱۲ قانون حمایت خوانده میتوانند اقامه دعوی نمایند

باسلام و احترام
با توجه به همان ماده ۱۲ قانون حمایت از خانواده.

به استناد ماده ۱۲می تواند در محل زندگی خود اقامه دعوا کند