آیا مجازات حمل مشروب شلاق و جزای نقدی و حبس است؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۱۸,۵۲۳ #86768

سلام چن ماه پیش من و دوستم با ماشین نیم لیتر مشروب از ما گرفتن ک ی سب بازداشت بودیم فرداش با پروانه کسب ازاد شدیم دوتامون بار اولمون بود ک پامون ب دادگاه باز شده،،ی سری دادگاه داشتیم ک دوتامون تو شهر محل اقامت نبودیم نتونستیم بریم الان حکم بریدن نفری شش ماه حبس تعزیری و ده ضربه شلاق تعلیقی و صدوبیست و پنج تومن جریمه نقدی ایا واقعا نیم لیتر مشروب اینقدر حکم سنگینی داره؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود: قبل باز جویی می توانستید باهم هماهنگ کنید یک نفر گردن بگیرد، الآن هم می توانید در تجدید نظر مطرح کنید و در خواست تخفیف مجازات بنمائید، به علت اینکه سابقه ندارید.

هرکس مشروبات الکلی را بخرد یا حمل یا نگهداری کند به حبس و (۷۴) ضربه شلاق تعزیری و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش تجاری محکوم خواهد شد.

با درود ایرادی به رای مطابق با آنچه در سوال آمده است وارد نیست، می‌توانید اعتراض نمایید و تقاضای تخفیف کنید.

سلام باتوجه به سوال شما میشود با نظر قاضی به تخفیف و تبدیل مجازات برای مرحله اول و نداشتن سابقه سوپیشینه امکان دارد موفق باشید

در اجرای مجازات میتوانند مشمول تخفیف و یا تبدیل به مجازات دیگر شوند البته بستگی به تشخیص مرجع صالح دارد

بله هر سه مجازات در خصوص حمل مشروبات الکلی می باشد

مطابق ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)، درخصوص حمل مشروبات الکلی، آمده است که:
« شخصی که اقدام به ساختن، خرید و فروش، حمل یا نگهداری مشروبات الکلی کند یا آن را در اختیار شخص دیگری قرار دهد، به ۶ ماه تا یک سال حبس و همینطور تا ۷۴ ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به ۵ برابر ارزش عرفی کالا محکوم می شود.»
باید به حکم تجدیدنظر نمایید احتمال تخفیف وجود دارد