در شورای حل اختلاف، حکم بسوی بازگشت پول من از صاحب حساب است و اصل پول و هزینه دادرسی را بدون مشکل میتوانم از ایشان بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۸ #86762031

سلام بنده مبلغی را در ازای خرید یو کنسول که از سایت دیوار دیده بودم ، و در واتساپ بعد از پسند و معامله قانع شدم بحساب شخص ثالثی واریز کنم که دوست کلاه بردار بود
بعد از تحقیق متوجه شدم ، که پول من در ازای موبایلی که کلاه بردار از مغازه دار بصورت تلفنی خریده ، به صاحب حساب مغازه پرداخت شده و در اصل خودش نه تنها کنسول را نفرستاد یک گوشی دزدی هم با پول من صاحب شد.
من به دفتر غذایی از صاحب حساب شکایت حقوقی کرده و درخواست تامین خواسته و تاخیر تادیه کردم.
و خودشان بدنبال کلاهبردار باشد که ازش گوشی خریده؟
یا تازه باید هزینه ضرر راه مغازه دار برای وقتیکه جهت شورا گذاشته را هم بدهم و مننتطر پیدا شدن کلاهبردار باشیم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هم شما وهم مبایل فروش توسط گلاهبردار فریب خوردیدهردو مالباخته هستید
درصورت اثبات گلاهبرداری هیچ یک نسبت به هم مسئولیتی از جهت جبران ضرر و زیان ناشی از جرم ندارید

شما مسئولیتی در مورد ضرر مغازه دار ندارید.

درابتدا باید رابطه شخص ثالث که وجه با حساب ایشان واریز شده را با شخص اگهی دهنده کنسول ثابت نمایید سپس اگر فروشنده موبایل هم مدعی باشد همزمان بعنوان شاکی علیه هردو طرح دعوی نمایید و دراینصورت پرداخت وجهی متوجه شما نیست و میتوانید خسارات وارده را نیز طلب نمایید.

با سلام
باتوجه به شرح سوال و نظر به اینکه شما و شخصی که مورد شکایت جنابعالی است هردو توسط شخص ثالث فریب خورده و مالباخته می باشید لذا پس از اثبات موضوع در دادگاه هیچ یک نسبت به هم مسئولیتی از جهت جبران ضرر و زیان ناشی از جرم نخواهید داشت .