اگر زمین را بفروشم با بازگویی همه این شرایط به خریدار و قید همه شرایط در مبایعه نامه باز هم برای من مشکلی در دادگاه پیش میاید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۰ #86692461

با سلام
بنده ۲ سال پیش یک زمین سنددار با مالکیت شش دانگ عرصه وکاربری باغ در یک روستای استان البرز خریداری کردم که درون باغ یک بنای غیر مجاز ۸ ساله هم ساخته شده و دور ان به صورت فنس محصور شده بود که سال گذشته اینجانب فنس را جمع اوری و دیوار کشی غیر قانونی انجام دادم که مدتی بعد دیوار توسط جهاد کشاورزی تخریب شد اما بنا به خاطر قدمت قدیمی ان خراب نشد و مسئولان جهاد به بنده گفتند که باید برای رسیدگی به بنای قدیمی اظهار نامه پر کنی بنده هم اینکارو کردم،امروز بهد از ۶ ماه پیامی حامل اینکه پرونده شما با مشخصات اینجانب به دادگاه کیفری ارجاع شد به دست من رسید و من از چندی قبل برنامه فروش زمین را داشتم که الان با این وضع پیش امده نمیدانم اگر زمین را بفروشم با بازگویی همه این شرایط به خریدار وقید همه شرایط در مبایه نامه باز هم برای من مشکلی در دادگاه پیش می اید یا خیر؟و همچنین تکلیف پرونده که به نام من است چه میشود؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا - اشتباه شما تکمیل اظهارنامه بود که به نوعی اقرار به جرم محسوب شده و تمامی راههای دفاع را برای شما مسدود نموده است .
ثانیا - پرونده متشکله در دادگاه برای رسیدگی به اتهام شما مبنی بر ساخت و ساز غیر مجاز و تلاش برای تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغات بوده که با فروش ملک تغییری در اصل ماجرا ایجاد نمیگردد .
ثالثا - مطابق قانون جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغات ، اداره جهاد کشاورزی میتواند از افراد متخلف در دادگاههای کیفری شکایت نماید . مجازات در نظر گرفته شده نیز علاوه بر تخریب و قلع و قمع بنا ، محکومیت به پرداخت جزای نقدی تا سه برابر قیمت روز ساختمان احداثی می باشد .

سلام و عرض ادب پرونده شما به اتهام تغییر کاربری اراضی به دادگاه کیفری ۲ ارسال شده در جلسه دادگاه اثبات نمایید که احداث بنا توسط شما صورت نگرفته است پرونده و شکایت مطروحه علیه شماست و فروش زمین به شخص دیگر موجب سلب مسئولیت از شما نمی‌شودبهتر است بعد ازتعین تکلیف بفروشید