آیا تاریخ ارسال اظهارنامه مهمه یا تاریخ و نحوه تحویل؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۱ #86533380

با سلام
ملکی را خریداری کردم که میبایست تا ۳۰ م دیماه مابقی ثمن را طی توافق صورت گرفته،به صورت یک چک تضمین شده بانک بنام فروشنده و هنگام انتقال سند تهیه و تحویل دهم.
قبل از ۳۰ م دیماه فروشنده پشیمان شد و چک را تحویل نگرفت
و بنده هم در تاریخ ۲۴ دیماه(قبل از موعد مقرر) اظهار نامه مبنی بر آماده گی تحویل مابقی ثمن و عدم دریافت آن از طرف فروشنده،به فروشنده ارسال کردم.
اکنون قاضی مربوطه استعلام اظهار نامه را خواسته و در استعلام ذکر شده که در تاریخ ۲۴ م ثبت و در تاریخ ۲۶ م تحویل مامور دادگاه گردید و در نهایت در تاریخ ۳۰ م درب منزل مربوطه(فروشنده)به دلیل عدم حضورشان در منزل،الصاق گردید(لای درب منزل گزاشته شد)
قاضی مربوطه متاسفانه اذهان کرده که چون در خانه الصاق شد و در واقع بدست فروشنده نرسید و تاریخ الصاق هم ۳۰ م(روز مقرر)میباشد،قبول نیست این اظهار نامه.
لازم ب ذکر میباشد که آقای فروشنده ثبت ثنا بود و اس ام اس اظهار نامه ارسال میشه براشون
سوال من اینجاست،که آیا تاریخ ارسال مهمه یا تاریخ و نحوه تحویل؟؟؟؟
اگه امکان داره همراه با ماده و بند مربوط به این قضیه،بنده را راهنمایی کنید که مستند و قانونی با آقای قاضی صحبت کنم و لایحه بنویسم
ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لایحه ای تنظیم و ارسال نمایید

سلام
می توانید لایحه ارسال نمایید

لایحه ارسال نمایید ...

بادرودوسلام ازطریق ارسال لایحه اقدام نمایید.

موضوع دادخواست و خواسته خود را نگفته اید . درصورت صحیح بودن دادخواست طبق قرارداد رای صادر خواهد شد و الزاما نیازی به ارسال اظهارنامه نمی باشد.

باسلام
تاریخ ابلاغ مهم است هرچند اصل بر اطلاع رسانی شما جهت پرداخت ثمن بوده است. جهت تنظیم لایحه می بایست از طریق تنظیم اوراق قضایی سایت اقدام کنیپ

بااحترام
با ارسال لایحه اقدام ننایید