اثبات رابطه توسط پزشکی قانونی بعد از شش ماه ممکن خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۶ #86411209

سلام
من دختری هستم که شش ماه پیش با مرد دیگری رابطه داشته ام.
اگر همسرم از این رابطه فیلم و پیامک داشته باشد ولی پزشکی قانونی این رابطه را تشخیص ندهد.
من متهم خواهم شد؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تشخیص رابطه پس از گذشت ۶ ماه امکان پذیر نمیباشد، اما در حدود محتویات فیلم و عکسها محکوم خواهید شد.

سلام
شما در حدود آن چیزی که در فیلم مشخص می باشد ممکن است محکوم به مجازات شوید

سلام. بعد از شش ماه چیزی در پزشکی قانونی قابل اثبات نیس.. اما اگر فیلمی از رابطه جنسی شما یا عکسی از ان داشته باشد میتواند قاضی رو اقناع کند که حکم به زنا یا رابطه نامشروع علیه شما صادر کند.. انا اگر صرفا عکس یا فیلم شما در کنار این مرد غریبه باشد چیزی قابل اثبات نیست