آیا می توانم با استناد به قرارداد شفاهی، ازطرف مقابل به دلیل ضرر زدن بهم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۳ #86323761

سلام.من در بورس سرمایه داشتم.
به شخصی اعتماد کردم و یوزر و پسورد خودم رو بدون عقد قردادی بهش دادم که برام خرید و فروش کنه و در صورت سود ۲۰% بهش سود بدم و صحبتی در مورد ضرر نکردیم.و گفت که ضرریم توجه نخواهد شد. اما در ضررهای چند ماه گذشته که گریبان کل بازار رو گرفت سبد من هم شامل ضرر شد و تقریبا ضرر سنگین اتفاق افتاد.من هیچ قراردادی ندارم و فقط از طریق شبکه های مجازی صحبت کردیم با توجه به اینکه قراردادی فی ما بین نوشته نشده و فقط از طریق چت صحبت شد ، و اینکه از اول در مورد نوع معامله با ضرر هم صحبتی نکردیم و فقط قولی بود که از طرف ایشون داده شد.

مشاوره حقوقی بورس
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه خسارت واردشده به رفتارتان مربوط نباشدمسوولیت نخواهید داشت

در صورتی که ورود ضرر مستند به تقصیر شما نباشد مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود.

ضرر وارد شده باید اثبات شود و مستند به فعل شخص باشد. در غیر این صورت قابل مطالبه نیست.

بادرودوسلام چنانچه خسارت واردشده به رفتارتان مربوط نباشدمسوولیت نخواهید داشت.

اگر ضرر وارده مستند به رفتار شنا نباشد مسئول نمی باشید

در صورتی که ورود ضرر مستند به تقصیر تو نباشد مسئولیتی نخواهد داشت‌.