شاکی من شده که شما در حریم من ساخت و ساز کرده اید، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۴۶ #86263329

سلام ، درست مجاور خانه پدرم زمینی بود که بیش از سی سال از آن به عنوان باغ و کارگاه استفاده میکردم و درب و حصار داشت و حتی قسمتی از زمین را برادرم چندین سال پیش برای سکونت خود ساخت ، در کنار زمین وخانه پدرم منطقه شرکت نفت هست که حصار و دیوار و حدود آن مشخص است ، مدتی پیش من ۴۰ متر از زمین مجاور پدرم را ساختم و الان مراحل پایانی ساخت بنده هست و فاصله دیوار خانه من تا دیوار شرکت نفت ۴۰ سانتیمتر است ، الان شرکت نفت شاکی من شده که شما در حریم من ساخت و ساز کرده اید، من هیچ پنجره ای هم به سمت شرکتنفت نزدم ، تحلیل شما از این مشکل چیست لطفا راهنماییم کنید .. ضمنا زمین درست بین خانه پدرم و دیوار شرکت نفت واقع شده است ... زمین فاقد سند هست اما مدتهاست استفاده میکردیم ازش.. ملک پدرم هم سند دار هست

مشاوره حقوقی ملکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام جهت اظهارنظردقیق به بررسی اسنادو مدارک نیازمی باشد.

درود
مدارک خود را به رویت یک متخصص برسانید.

درود بر شما . چنانچه با اخذ مجوز ساخت و سازی انجام داده اید که موضوع منتفی است در غیر اینصورت مدارک و مستندات باید مورد بررسی قرار گیرد

بطور معمول شرکتها دارای حریمی در اطراف سازه هستند، که در اسناد ثبتی مشخص میباشد. اگر برابر مقررات وارد حریم شرکت شده باشید و بدون اینکه مالک قسمت تازه ساز باشید و اقدام به ساخت وساز نموده اید، غیرقانونی بوده و تخریب خواهدشد. درغیراینصورت مشکلی نخواهیدداشت.

سلام، مدارک و مستندات و مشخصات فیزیکی زمین باید رویت د مطالعه گردد، موفق

نیاز هست جزئی تر برسی شود