چطور پول خود را پس بگیریم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۷۰ #86257246

با سلام من مبلغ ۳۲۰۰ دلار سرمایه گذاری کردم توی یکی از سایت های خارج از کشور البته با معرفی یکی از امریکا که برات پیام فرستاده بود چت هاش موجود هست تلفن اون شخص در امریکار هم دارم سایت العان موقع دریافت پول هست پول مارو نمی دهد لطفا را هنمایی کنید چیکار کنم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حصول نتیجه بعید است.....

با سلام با توجه به اینکه ایشان در ایران هیچ گونه مال و اموالی ندارند بنظر می رسد شکایت و پیگیری به جایی نمی رسد

با درود حصول نتیجه بعید است لیکن جهت راهنمایی دقیق تر میتوانید از مشاوره تلفنی یا انلاین استفاده کنید

با سلام و احترام

مدارکی که بیان فرمودید برای پیگیری قضایی کفایت نمی کند.

سلام وقت بخیر
باتوجه به اینکه اموالی در ایران ندارند حصول نتیجه بعید بنظر میرسد.

با سلام به نظر نمی رسد اقدام شما در ایران نتیجه به همراه داشته باشد.

باسلام
در صورتیکه مالی در ایران ندارد پیگیری بی نتیجه خواهد بود.