آیا در دادگاه بعدی میتونم پیش قاضی برای مصالحه پیشنهاد بخشش مهریه رو از طرف زوجه بدهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۰ #86254593

با سلام
بنده زوج پس از دادگاه طلاق حضانت فرزند پسر ۱۲ ساله ام به من واگذار شد ولی در دادگاه تجدید نظر این حضانت به ناحق به زوجه داده شد در حال حاضر مجددا اقامه دعوی نموده ام برای صلب حضانت از همسر سابقم
قاضی بدوی گفتند چون ظاهرا فرزند شما کراهت دارد از بودن با شما بخاطر شاید هجمه هایی که از طرف مادر بر وی تحمیل شده پیشنهاد میدهم که بجای حضانت درخواست دیدار نمایید و بر همین مبنا دو هفته جهت سازش در این باره به هر دو طرف فرصت مصالحه میدهم تا توافق نمایید
ضمنا در حدود یک ۸ ماهه که نتوانستم فرزندم را ببینم
این کار به نفع بنده نیست
با تشکر از همه شما عزیزان

مشاوره حقوقی طلاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه و حضانت دو‌ پرونده جداست و ارتباطی به هم ندارند در خصوص حضانت فرزند با همسرتان توافق نمایید

با احترام .بخواهید یک مشاور با توجه به حرفه خود بتواند باسوالات متوجه شود که فرزندمشتاق است با چه کسی باشد

با سلام.حضانت با مهریه دو موضوع متفاوت هستند. باید با همسرتان به توافق برسید.

حتی اگر حضانت درمقابل مهریه باشداثرش نسبی است

سلام وقت بخیر
مساله ای بین شما ارتباطی به قاضی دادگاه و ارتباطی به مهریه ندارد
نمی‌توانید از این طریق اقدام نمایید

درود
موضوع جلسه حضانت است و ارتباطی به مهریه ندارد خودتان باید با زوجه توافق کنید.

سلام و ارادت
میتوانید توافق نمایید و توافق ارتباطی با دادگاه ندارد و از اراده طرفین می آید ، ولیکن شما حق ملاقات را اکنون هم دارید و میتوانید درخواست ملاقات فوری بنمایید .