آیا ممکنه بخاطر کرونا زندان نرود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۸ #86170644

سلام اگه یه نفر به کسی فش ناموسی بده در این زمان کرونا ازش شکایت بشه و حکمش زندان باشه

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توهین زندان ندارد و در فرض سوال شما هم که قذف صورت گرفته مجرم شلاق می خورد که به کرونا ربطی ندارد

مجازات توهین طبق قانون جدید جزای نقدی درجه شش است

با سلام در صورتی ک مجازات جرم ارتکابی حبس باشد اجرایی خواهد شد .لذا در دوران حبس چنانچه بخشنامه و شرایطی در این خصوص ابلاغ شود ممکن است طبق شرایطی مرخصی اعطا گردد اما حبس لغو نخواهد شد

سلام ، مفروضات سوال شما ۲ موضوع هست یکی فحاشی که طبق قانون جدید مجازات ، براش حبس تعیین نمیشه ، دومی اینکه بخاطر کرونا مجازات حبس یک جرم ملغی بشه که این چنین نیست و خیلی ها توی همین دوران هم بازداشت یا محبوس شده اند

سلام .‌احتمال حبس اگر سابقه کیفری نداشته باشید ضعیف می باشد اما ممکن است کلا مجازات حبس تعیین نشود

مخاطب محترم و گرامی عنایت داشته باشید توهین به اشخاص عادی جریمه و جزای نقدی دارد.برای بار اول ۵۰ هزار تومان به حساب دولت . موفق باشید