میگوید همه باید اقرارنامه بنویسیم که در جعل و فروش منزل مادری با او شریک بودیم، چیکار کنیم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۲ #86107318

سلام پنج دختر و دو پسر هستیم خواهر بزرگم بیست روز بعد از فوت مادرمان منزل مسکونی متعلق به مادر را با جعل هویت مادر فروخته. و بعد از مدتی از شرایط بیماری پدر و فراموشی ایشان سواستفاده کرده و منزل پدری را با ترفند و توطیه بنام خودش زده البته ما شاهد داریم که پدر پولی دریافت نکرده و شفاها گفته خانه را بنام دخترم قولنامه کردم فقط به رسم امانت.خرید فروش نشده.چندین شاهد هم داریم پدرم فوت شدند و حالا خاهر منزل پدری را نمیده میگه همه باید اقرارنامه بنویسیم که در جعل و فروش منزل مادری با او شریک بودیم.حالا چیکار کنیم؟

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت عنوان جعل شکایت نمایید

باسلام
شکایت جعل کنید

لازم است قاطعانه بدون اینکه تسلیم حیله خواهر بزرگ شوید و خود را در معرض ارتکاب جرم جعل و استفاده از سند مجعول و مجازات و آثار سوء وپیشینه کیفری آن قرار دهید با طی طرق قانونی همانا شکایت کیفری و محکومیت مشارالیها به جرم ارتکاب جعل و فروش و انتقال مال غیر به حق قانونی خود در مالکیت سهم الارث خانه پدری و مادری نایل گردید

سلام دوست عزیز.شما با اقرار به جعل به مجازات جرم جعل و استفاده از سند مجعول محکوم میشوید و تاثیری در برگشت مال به شما ندارد.شما باید از خواهرتان شکایت کنید که براحتی با کارشناسی جعلیت ثابت شود و شما به حقتان برسید🌻

با درود
بهتر است حقوقی اقدام نماییدو با اثبات موارد گفته شده در سوال ابطال معاملات را بخواهید.
در این زمینه در جهت موفقیت بهتر پیشنهاد میگردد از یک وکیل متخصص استفاده نمایید

اقرار به جرم جعل موجب مسئولیت کیفری شما خواهد شد. درخصوص جعل و استفاده از سندمجعول و انتقال مال غیر میتوانید شکایت کنید

با سلام
اقرار به جعل جرم است و موجب مسولیت کیفری می شود.