با داشتن رسید واریز وجه بیعانه و شماره تماس از پرسنل قدیم و مدیر آتلیه میتوانم ازشون شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۶ #85927279

سلام وقت بخیر
من در شهریور سال ۹۸ فیلم عروسیم را به یک آتلیه جهت میکس و ادیت تحویل دادم و بیعانه نیز دادم ولی هرچه گفتم به من رسید یا سندی تحت عنوان قرارداد بدهید گفتن نیازی نیست. الان که حدود دو سال میگذره با وجود کلی تماس و پیگیری آتلیه جمع شده ولی پاسخگوی تماس هستند و میگن پرسنل اون دوره عوض شده و فیلم شما همینطور باقی مانده. و اینکه شکایت نتیجه میدهد؟

مشاوره حقوقی تعزیرات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید حق خود را مطالبه کنید

بله نتیجه می دهد شما به استناد رسید شکایت کنید تغییر پرسنل ارتباطی ندارد و باید تحویل شما دهند

ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و در صورت عدم تحویل دادخواست الزام به ایفای تعهدات به استناد فیش واریز دهید‌

سلام با توجه به سوال شما به اتحادیه مربوطه اعلام وهمچنین میتوانید از طریق اظهار نامه به مسئول آتلیه دهید موفق باشید

با احترام ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید در صورت عدم افاقه دادخواست الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید

دادخواست الزام به ایفای تعهد ارائه بدهید.

باسلام
اظهارنامه ارسال کنید