تغییر تاریخ تولد امکانش هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۸ #85828907

سلام
دخترم از بهزیستی گرفتم. تاریخ تولدش ۹۹/۱۲/۲۳ است. الان نامه اخذ شناسنامه را دادند. ولی میخایم تاریخ تولد به ۱۴۰۰/۱/۲۳ تغییر بدیم. دادگاه قبول نکرد. چه راه حلی داره؟؟؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چرا باید تاریخ تولد ایشان را تغییر دهید به چه علت مگر میشود تاریخ تولد کسی را برخلاف تاریخ صحیح آن تغییر داد و بار حقوقی ایجاد کرد

با سلام
امکان تغییر تاریخ تولد در این مورد وجود ندارد

با سلام
چون برگه بیمارستان برای تولد وجود دارد امکان تغییر تاریخ تولد نیست

باسلام واحترام چنانچه تاریخ تولد صحیح باشد امکان تغییر وجود ندارد

تاریخ تولد اگر بیشتر یا کمتر از سن واقعی باشد تحت شرایطی قابل تغییر است اما اگر تاریخ تولد صحیح باشد امکان تغییر آن وجود ندارد.

سلام
تغییر تاریخ تولد فقط در صورت غیرواقعی بودن تاریخ مندرج در شناسنامه امکانپذیر است و چنانچه دادگاه غیر واقعی بودن را احراز ننموده است راه حل دیگری وجود ندارد

با سلام امکان تغییر تاریخ تولد با این اوصاف وجود ندارد