من چطور اثبات کنم این کلاهبرداری کار من نبوده؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۶۳ #85764043

من یک عدد تلوزیون ۴۲ اینچ در سایت دیوار اگهی کرده بودم شخصی با شماره ۹۱۶، ۹۳۶ تماس گرفت و سپس گفت نمیتواند برای خرید حضوری بیاید و گفت اسنپ میفرستد تلوزیون را ببیند و سپس پول کارت به کارت میکند . اسنپ را فرستاد شخصی با پراید سفید و پلاک ۳۸ ، پول کارت به کارت شد من هم یک فاکتور نوشتم که تلوزیون سالم تحویل دادم و با امضاء و اثر انگشت طرف مقابل ، و ان شخص تلوزیون را برد ، امروز از اگاهی کرمانشاه با من تماس گرفتند که شما مبل فروختید و نفرستادید متهم به کلاهبرداری هستید و حساب بانکی من را هم تا سقف ۵ ملیون تومان بستند ، فیلم دوربین مداربسته مغازه و چهارراه هم موجود است . چند سوال دارم ، اول اینکه نه شماره تماس و نه شماره پلاک اسنپ را ندارم . دوم اینکه من به پولم فوری احتیاج دارم چطور میتوانم جلوی حسابم را باز کنم ؟ این پروسه چقدر زمان بر است ؟ با توجه به این مسافت زیاد از تهران تا کرمانشاه چطور پیگیری کنم ؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ادعا کننده باید اثبات نمایید و شما مدارک و اسناد قابل ارائه به مرجع داشته وبا لایحه دفاعی انجام گیرد موفق باشید

با سلام، تا حکم صادر نشود حساب مسدود است

چنانچه فرصت اعتراض دارید پیشنهاد مینمایم درخواست تنظیم لایحه توسط متخصص حقوقی نمایید و تا پایان رسیدگی و اصدار رای حساب مسدود خواهد ماند.

تا زمان تعیین تکلیف حساب مسدود است و زمان و روند رسیدگی قابل پیش بینی نیست شما باید حضوری مراجعه کنید

تا نتیجه نهایی امکان رفع توقیف از حساب وجود ندارد

حساب اگر توقیف شده تا تعیین تکلیف و روشن شدن موضوع رفع توقیف نمی‌شود،خریدار شاکی هست و بار اثبات ادعا بر عهده ایشان میباشد،اگر دلیل و مدرک کافی ارائه ندهد نتیجه نیز نخواهد گرفت

بنام خدا،رفع توقیف حساب پس از تعیین تکلیف در خصوص پرونده ممکن است.