حق طلاق قبلا بهش دادم میتونه یه طرفه جدا بشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۰ #85693701

باسلام
بنده چند روز قبل با همسر ساعت ۲ نیمه شب بدلیل تحریک همسرم عصبی شدم و متاسفانه یک لگد به قصد زدن به باسن ایشون زدم و دو ضربه با دست به سر ایشون زدم و اصلا قصد چنین کاری نداشتم ولی صبح زودتر خانمم بدون اجازه از منزل خارج شد و چند دقیقه بعد پدر خانمم با فحاشی و تهدید آمد جلوی منزل ما و با کلانتری تماس گرفت و دائم به من فحاشی و توهین کردن که اونجا با مداخله ماموران به کلانتری رفتیم و در ادامه از خانمم هر چه معذرت خواهی کردم قبول نکرد و اونجا صورتجلسه شد البته من قبول نکردم زدم چون واقعا عمدی نبود بعد پدر خانمم نامه پزشک قانونی گرفت و بعد اونجا فرزند دو ساله امو ازم گرفتن و رفتن و بعد چند روز مطلع شدم که سه مهره کمر شکسته و یک چشم کم بینا شده و عمل میخواد ، من اصلا با این شدت نزدم ولی الان میگن باید بریم دادگاه و الانم خانمم و بچه ام تو خونه پدرشه و متاسفانه ایشون معتاد هست و اونجا مواد مصرف میکنه و ناراحتی اعصاب داره
الان نمیدونم چکار کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید همسرم چطور برگردونم.
البته اینم بگم من حق طلاق قبلا بهش دادم میتونه یه طرفه جدا بشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به حق طلاق می تواند بدون اذن و رضایت شما اقدام به طلاق نماید.
با توجه به جراحات وارده و خوف ضرر جانی قانون نیز از عدم تمکین ایشان حمایت میکند. راهکار قانونی برای مشکل شما وجود ندارد صرفا با دلجویی و وساطتت بزرگترها می توانید مشکل را حل نمایید.

سلام در هر صورت باید رضایت همسر را جلب کنید تا پرونده بسته شود در غیر اینصورت با توجه به نظریه پزشکی قانونی محکوم می شوید

اگر چنانچه وکالت بلاعزل با حق توکیل به همسرتان داده باشید، میتواند بدون نیاز به شما طلاق بگیرد.
ضرب و جرح عکدی شما علاوه بر دیه میتواند مجازات حبس نیز داشته باشد.
با توجه به موضوع دادگاه با توجه به خوف جانی میتواند اذن اختیار اقامتگاه مجزا به ایشان بدهد.

ضرب و جرح باتوجه به توضیحات محرز است و اینکه به زعم شما عمدی نبوده قابل توجیه است . لذا : همسر به لحاظ خوف ضرر به منزل برنخواهد گشت و همچنین باتوجه به حق طلاق می تواند یکطرفه جداشود

- برگرداندن همسرتان از طریق وساطت بزرگترهای فامیل بهتر از اقدام قانونی خواهد بود . هرچند که با وصف حاضر قانون هم به بازگشت ایشان به دلیل عدم تامین جانی اظهارنظر نخواهد کرد .
- اگر منظورتان از دادن حق طلاق ، اعطای وکالتنامه رسمی طلاق است پاسخ مثبت بوده و ایشان می تواند به وکالت از سوی شما مراتب طلاق را اعلام و موافقت نماید .