مراحل ارسال اظهارنامه برای اعلام بدهی واحد و قطع خدمات مشترک واحد بدهکار در ساختمان چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۱ #85652619

با سلام و احترام.
برای ارسال اظهارنامه مبنی بر مبلغ بدهی و زمان پرداخت و اخطاریه قطع خدمات مشترک، آیا می بایست از طریق شورای حل اختلاف یا دادگستری محل اقدام نمود یا صرفا ارسال یک اظهارنامه و اخطاریه با امضای مدیر و هیئت مدیره کفایت میکند؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به دفتر خدمات الکترونیک قضایی محل سکونت خویش مراجعه فرمائید

موضوع را با ارسال اظهارنامه به اطلاع برسانید در صورت عدم اقدام می توانید دادخواست مطرح کنید

درود
اظهارنامه پیش بینی شده در قانون تملک آپارتمان ها سند لازم الاجرا است.

سلام ، صرف ارسال اظهارنامه از دفاتر خدمات قضایی کفایت می کند ، اما جهت اعمال عقوبات مقرر در قانون برای مشترک متخلف می بایست از طریق شورای حل اختلاف و ثبت دادخواست اقدام کنید

سلام .اظهار نامه کفایت نمیکند و میبایست دادخواست مطرح نماید

بدوا اظهارنامه داده و پس از آن نسبت به ثبت دادخواست اقدام کنید، برای هر دو مورد باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید

سلام، ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید، پس از ده روز می توانید از طریق اجرای ثبت یا تنظیم دادخواست برای رسیدگی در دادگاه اقدام نمایید.