محاسبه دیه تصادف به چه طریق انجام میگردد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۷ #85572618

سلام شب بخیر خدمت شما
تو تصادفی که داشتم سرم شکسته و ۴ تا بخیه داره ارنج از جاش دراومده ارنج از وسط شکسته و مچ دست چپ خورد شده
البته ارنج پلاتین گذاشتن و مچ پلاک و پیج و مهره داره ممنون میشم

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، محاسبه بر اساس نظریه پزشکی قانونی امکان پذیر است

در دادنامه درصد دیه آمده است. یک درصد دیه کامل که بر اساس نرخ دیه در سال ۱۳۹۹ مبلغ ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان می باشد که بر این اساس میتوانید محاسبه کنید.

سلام
برای بعضی از صدمات وارده به بدن دیه معین وجود دارد مانند خراشیدگی صورت یا شکستگی دست که دادگاه برای آنها به درصد دیه تعیین می‌کند
و برای بعضی از صدمات دیه معین در قانون مشخص نشده است مانند تورم دست که در این صورت پزشکی قانونی تعیین می کنند که چه مقدار چند درصد دیه باید پرداخت شود
و در هر دو مورد دادگاه حکم به پرداخت دیه به درصد معینی صادر می‌کند و مثلا یک درصد دیه کامل که بر اساس نرخ دیه در سال ۱۳۹۹ مبلغ ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان می باشد

با سلام وقت شما بخیر
به واحد اجرای احکام مدنی ، ارزیابی و محاسبه دیه صادر کننده رای دیه مراجعه و از میزان ریالی مبلغ دیه مطلع شوید و
موضوع باید بررسی شده و کارشناس تخصص امر مبلغ را تعیین نماید . موفق باید

سلام
باید دادنامه باشه تا بشه نظر داد والا تعیین دیه ممکن نیست